Usi echipate cu sisteme germane de securitate

Caracteristicile complete, pot fi obtinute contactand un reprezentant al firmei, completand formularul de contact.

Usi blindate placate cu panouri din MDF

Usi metalice blindate placate cu panouri din MDF. Constructie robusta din tabla de 4 mm. Ideala pentru case, vile si apartament. Usi cu agrement antiefractie, conf. EN 1627, agreate si de Politia Romana.

Usa metalica placata cu panouri din HDF

Usa metalica, placata cu panouri din HDF, drepte sau cu model, rezistente la exterior. Usile sunt testate conf. normelor europene EN 1627 si ICECON.

Usa metalica SAFE MULTIPUNCT

Usa metalica antiefractie echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii (inchidere lateral, sus si jos), Serrature Italia cu cheie tip safe. Sistemul este realizat din otel de cea mai buna calitate, oferind o rezistenta sporita la efractie. Usa testata conf. normelor europene, conf. EN 1627.

Usa metalica SAFE MULTIPUNCT PZ

Usa metalica echipata cu sistem de inchidere pe 3 directii si cilindru produs in Olanda, antirupere/antigaurire. Usa este testata in conformitate cu normele europene EN 1627.

Usa metalica WDK 1

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa este testata conf. EN 1627.

Usa WDK 100% Secure

Usa metalica echipata cu sisteme antiefractie IKON Germania, acreditare Vds (casele de asigurari Germania - www.vds.de), IKS (Initiativa pentru securitate din Germania), certificat de Politia Romana.

Usa metalica WDK 2

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 5 opune o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).

Usa metalica WDK 3

Usa metalica echipata cu un sistem german antiefractie. Incuietorile, fiind realizate din materiale de buna calitate, asigura o lunga durata de functionare si protectie impotriva incercarilor uzuale de efractie. Usa WDK 7 opune o rezistenta de cel putin 30 de minute la metodele uzuale de spargere (extractor, ranga, bormasina manuala de gaurire).

Usi metalice de uz general

Usi metalice de uz general intr-un canat sau doua canaturi. Ideale ca usi pentru birou, depozite, institutii publice sau private.

Usa metalica placata cu panouri laminate

Model Flexy - usa metalica de intrare, placata cu panouri laminate