Scopul pentru care existam este sa oferim solutii practice, eficiente, cu profesionalism, tuturor celor care au nevoie de Usi, Ferestre si Jaluzele.

Despre noi

Suntem o companie care ne dorim sa crestem in mod constant, sa ne adaptam permanent la nou, schimband tehnologiile si introducand noi produse in categoriile: Usi, Ferestre, Jaluzele, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, cu ultimele noutati aparute pe piata de profil.

Domino-Val, va lucra in permanenta la imbunatatirea raportului calitate/pret, selectand cu atentie, in mod constant, furnizorii cu produsele cele mai evoluate si cu pretul cel mai bun.

Obiectivele noatre, au in vedere cunoasterea tuturor furnizorilor si produselor din categoria: Usi, Ferestre si Jaluzele, astfel incat sa putem satisface cele mai exigente solicitari si in orice moment sa putem sa informam clientii cu tot ce este mai nou pe piata si sa-i sfatuim, daca ceea ce isi doresc se potriveste locuintei sau sediului dumnealor.

Pentru a ne atinge obiectivele, vom continua sa ne bazam pe contributia si expertiza colectivului organizatiei noastre si nu in ultimul rand, pe increderea si fidelitatea cu care ne-au obisnuit clientii nostri.